Costa Rica – Bootcamp!

Eindelijk gaat het avontuur beginnen! Ik ga een bootcamp volgen in Costa Rica – Puerto Viejo de Talamanca!

Locatie onafhankelijk werken in het buitenland, meer bekend onder de naam Digital Nomads. 
Ik zal mijn bedrijf “Sport-Instinct” vorm gaan geven en mensen die veel reizen, ondernemen, backpackers, digital nomads etc. een nieuwe manier van trainen laten zien zonder dat je daarvoor naar de sportschool hoeft te gaan!

Digital Life meets offline life; we gaan laten zien dat je op welke plek je ook mag zijn je ook heel goed kan sporten met je eigen lichaamsgewicht (bodyweight). En vooral heel creatief kan zijn met je locatie waar je op dat moment bent.

En ondertussen wordt er gewerkt aan een persoonlijke documentaire om meer inzicht te bieden in het hele proces. Een kijkje achter de schermen, de mooie kant van de munt laten zien maar vooral ook wat belangrijk is om te laten zien dat het niet vanzelfsprekend is wat ik doe.

Ik wil mensen laten zien dat iedereen twijfels heeft, onzeker kan zijn, niet altijd lekker in je vel kan zitten en soms even niet meer weet hoe of wat. Als je iemand vraagt ‘hoe is het?’ dan zeggen ze 9vd10 keer “ja goed” we willen vaak niet horen dat het slecht gaat. We durfen vaak niet te laten zien wat we echt voelen.

Laten zien wat er voor nodig is om echt je leven in te delen op je eigen voorwaarden en niet die van iemand anders. Te laten zien dat je juist “outside the box” moet denken om soms dingen voorelkaar te krijgen. En je niet laten beïnvloeden door de meningen van buitenaf.

Onbegrip en een mening zul je altijd krijgen van iedereen, daar zijn we nou eenmaal heel goed in. Maar wordt het niet eens tijd om die spiegel naar je zelf te reflecteren? En je zelf de vraag te stellen die we onszelf eigenlijk veel vaker horen te stellen; “wat maakt mij nou echt gelukkig?”

Het zal een bijzondere ervaring worden aankomende periode, met mooie samenwerkingen in het verschiet.

Maar stay tuned; want er komt nog veel meer mooie ontwikkelingen aan!

Pura Vida!

Verder lezen?

er is meer!

My Travel “Pura Vida” Documentary

My Travel “Pura Vida” Documentary is een feit! De voorbereidingen zijn al in volle gang en mijn logo is gister afgeleverd.🤩😁🌴🌏🇨🇷 Waarom Pura Vida?! Dat

Online Coaching

Online Coaching
Trainingsniveau