4-8 weken

Wat jij ontvangt

Op maat gemaakt programma

Het op maat gemaakte programma bevat de meest effectieve trainingsroutine voor jou specifieke doelen en persoonlijke omstandigheden. Ik zal specifieke oefeningen selecteren die voor jou lichaam het meest waardevol zijn. Onderstaand vind je een aantal situaties waarbij een op maat gemaakt programma de beste keuze is:

  • Jij wilt een of meerdere specifieke calisthenics skills leren, meer creativiteit, meer balans en wilt leren locatie onafhankelijk leren trainen. En jij wilt jouw hele programma daaraan toewijden.
  • Jij sport momenteel in de sportschool (fitness) en je wilt beginnen met Calisthenics – Bodyweight om ook tijdens je reis te kunnen blijven trainen.
  • Jij wilt graag Fit&Gezond blijven tijdens je reis als reizende ondernemer, maar weet niet hoe jij optimaal jouw programma kunt inrichten.
  • Jij wilt graag Fit&Gezond blijven tijdens je reis als reizende ondernemer, maar weet niet hoe jij locatie onafhankelijk kan trainen met je eigen lichaam als instrument.
  • Je bent een volledige beginner (man of vrouw) en je wilt een programma op basis van jouw huidige niveau.

Persoonlijk voedingsadvies

Jij ontvangt het meest effectieve voedingsadvies op basis van jouw specifieke doelen en persoonlijke omstandigheden. Hierbij enkele situaties waarbij een persoonlijk voedingsadvies ten zeerste wordt aanbevolen:

Jij ontvangt het meest effectieve voedingsadvies op basis van jouw specifieke doelen en persoonljike omstandigheden. Om er voor te zorgen dat je ook tijdens je reis FIT&GEZOND blijft. .

  • Jij vind dat je overgewicht hebt en je wilt zo snel mogelijk afvallen
  • Jij wilt tijdens je reis ook verantwoord, divers en gezond kunnen eten.
  • Jij vind jezelf te dun en je wilt je gewicht verhogen door in spiermassa aan te komen
  • Jij moet uw lichaamsvet laten zakken (zonder de spiermassa te verliezen), zodat je calisthenics-doelen sneller zult bereiken.
  • Je wilt droge spiermassa ontwikkelen zodat jij straks rond loopt met een “Beachbody”

4-wekelijkse check-ins via whatsapp/skype

Tijdens de online coaching periode, zullen we wekelijkse check-ins hebben om uw video’s, logboek en voortgang te bespreken. Daarnaast is het een geweldige mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Jij kunt kiezen tussen WhatsApp chat of skype als een communicatiemiddel. Al onze online coaching klanten hebben de wekelijkse persoonlijke coaching als meest succesbepalende factor ervaren tijdens het programma. Dus bij deze: “Laten we elkaar écht leren kennen”

Feedback op video's & vragen

Je mag al je progressie doormiddel van een video naar mij opsturen zodat ik de ontwikkeling mee kan kijken en daar waar nodig is bijsturen. Tegelijkertijd zal ik feedback geven op jou opgestuurde video en je tekst & uitleg geven daar waar nodig is. Als je eventuele vragen hebt over een oefening, de uitvoering of je bent op locatie en je weet niet waar je moet beginnen, ook dan kan ik je vragen beantwoorden. 

Persoonlijke motivatie

Motivatie is een must voor succes. Het is echter niet een tastbare of meetbare tool, maar toch vind ik het zo belangrijk dat ik het  wil meegeven naast de andere dingen die je met de online coaching zult ontvangen. Je zult uiterst gemotiveerd worden om je coaching periode te voltooien en te laten slagen tot een succes omdat ik er alles aan zal doen om je tijdens de coaching periode gemotiveerd te houden, zodat je op geen enkel moment faalt. Als jij bijvoorbeeld vastloopt of gedemotiveerd raakt, ben ik er ook om je door  deze dagen heen te loodsen en je aan te moedigen om door te gaan. Naast de bovenstaande meetbare tools, hebben mensen deze support gezien als grootste factor van het behalen van hun doelen.

24/7 ondersteuning door mij

Voor algemene en snelle vragen is mijn e-mailadres 24/7 beschikbaar om contact op te nemen. Ik zal binnen 24 uur reageren op uw e-mail. Iedereen krijgt van mij de hoogste prioriteit. Ik wil  je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen tijdens de coaching periode. 

Online Coaching

Online Coaching
Trainingsniveau